18 Aralık 2011 Pazar

Ofis Mobilyaları Örnekleri

Ofis dekorasyonunda kullanım alanları en iyi şekilde değerlendirilmelidir.Bu modelde ki gibi bir mobilya tasarı ile küçük ofis mekanınızda rahat çalışma ortamları yaratmanız mümkün.





Sade modern bir o kadar da dekoratif, son yıllarda siyah ve cam objeler oldukça popüler.

Çizim yapmak için iyi bir masanız yoksa yapmış olduğunuz çalışmada verimli olamasınız .Kendim için çizim masası ararken bu masa dizaynını beğendim. Bakalım sizde beğenecekmisiniz?



Ahşap mobilya ve buzlu cam konsepti oldukça başarılı. Hem klasik hem de modern havanın yansıtılıdığı başarılı bir dizayn.

Ofis mobilyalarında sandalye seçimi rahatlık ve görünüm olarak önemlidir. Mekanın stiline uygun renk ve tarzda seçimler her zaman mekand afarklılık yaratır.



Ofisiniz dar ama içinde ki eleman sayınız çoksa doğru seçilmiş mobilya modelleri ile küçük alanlarda pratik çözümlere kavuşabilirsiniz.

İşte gerek masa dizaynı gerekse evrak düzeni açısında doğru seçilmiş ofis mobilya modeline iyi bir örnek.



Kırmızı renk iş alanında fazla tercih edilmez, ama bu renk insanlara hareket kattığı için genelde bar ve cafe ler de tercih edilir. Size tavsiyem siyah, beyaz ve kırmızı üçlüsü modern bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Sade ama bir o kadar şık ofis mekanı için yapmanız gerek çok kolay beyaz mobilya seçeneklerinden asla vazgeçmeyin, ufak renkli ofis aksesuarları ile oratmı hareketlendirin.



Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım * Tasarım Yaratıcı Hobiler, Maket Yapımı, Koleksiyonculuk, El Sanatları, El işleri, Antika

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder