14 Mayıs 2011 Cumartesi

Yaz sıcağında bahçede duş keyfi

Yaz sıcağında bahçede duş keyfi
Sıcakların bastırmasıyla birlikte herkes serinlemek için farklı çözümler arıyor. Bahçesinde havuzu olanlar çok şanslı tabii ki. Onlar istedikleri zaman bırakıyorlar kendilerini serin sulara. Peki havuza sahip olmayanlar ne yapacak? Bahçe ürünleri sektörünün lider firması İCA Horne&Garden bu soruna harika bir çözüm getiriyor.

İCA Home&Garden tarafından Fransa'dan ithal edilen D'un Jardin marka duş sistemleri sayesinde bahçesi veya terası olan herkes yazın kavurucu sıcağında serinlemenin keyfini yaşıyor.

Havuzu olanlar ise havuzdan çıktıktan sonra bahçelerinde duş almanın rahatlığını ve kolaylığını hissediyor. Özel tasarımı ile seçkin bir beğeniye hitap eden DJun Jardin bahçe duş sistemleri, aynı zamanda bahçe ve terasların dekorasyonunu tamamlıyor.

İCA Home&Garden tarafından Fransa'dan ithal edilen D'un Jardin marka bahçe duş sistemleri, tikağacı ve iroko olarak iki seçenek halinde satışa sunuluyor. Şık tasarım ile pratik kullanımı bir arada sunan D'un Jardinin tercihini klasikten yana kullananlar için galvaniz boyalı ferforje modelleri de bulunuyor.

Çalışma sistemi, özel tesisat gerektirmeyecek şekilde tasarlanan D'un Jardin duşlara, sadece bahçe hortumunu bağlamanız yeterli. D'un Jardin duş sistemleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın İCA Home&Garden bayisini öğrenmek için ICA HOME & GARDEN web adresini ziyaret edebilir veya 0216-471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder