11 Mayıs 2011 Çarşamba

Hangi çiçek hangi odaya? - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler

Hangi çiçek hangi odaya? - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler: "Hangi çiçek hangi odaya?

Ev dekorasyonunda çiçekleri kullanmak mekana ferahlık verir, renk katar. İyi ve akıllıca seçilmiş bitki türleri evin tüm bölümlerinde kullanılabilir.

Çiçekler ve salon bitkileri evinize karakter kazandırır. Tabii ki bir jungle'a çevirmemek koşuluyla. Her yerden çıkan ve tüm salonu saran bitki sapları hoşluk değil, boğulma hissi verir. Ama akıllıca bir dekorasyonla mutfak, banyo ve yatak odası dahil evin tüm bölümlerine çiçek açtırabilirsinzi.

Oturma odasına yeşil bitki
Özenle aranje edilmiş büyüklü küçüklü bitkiler, oturma odanızın havasını değiştirecektir. Seçeceğiniz çiçeğin rengi rengi koltuklarınki ile değil de halıyla aynı olursa daha uyumlu seçim yapmış olursunuz. Çiçeksiz yeşil bitkiler oturma odası için en uygun seçenektir.

Yatak odası için yapma çiçek
Uyuduğumuz ortamda çiçeklerin bulundurulması sağlık açısından doğru değil. Çünkü bitkiler çevreye gündüz oksijen verirken gece karbondioksit yayar. Ama mutlu sabahlar için iyi bir fikir oludğundan gerçeğine çok benzeyen yapma çiçekler yatak odasında bulundurulmalı. Burada zevk size ait: Ya yeşil bitkilerle veya odanızın rengine uygun rengarenk çiçeklerle yeni güne, keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.

- Google Araç Çubuğu kullanılarak gönderildi"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder