18 Haziran 2011 Cumartesi

Bahçenize Dekoratif Bir Hava Essin

 Sıcak yaz geceleri meşaleler, hasır lambalar, paslanmaz çelikten yapılan mumluklar ile aydınlanıyor. ICA Home&Garden tarafından Almanya’dan ithal edilen Blomus mumluklar, bahçenize daha dekoratif bir hava verebilir.

Sıcak yaz geceleri meşaleler, hasır lambalar, paslanmaz çelikten yapılan mumluklar ile aydınlanıyor. ICA Home&Garden tarafından Almanya’dan ithal edilen Blomus mumluklar, bahçenize daha dekoratif bir hava verebilir. Bu yılın yenilikleri arasında yer alan paslanmaz çelik hafif küreler, havuz ve göletlerin romantik aksesuarları arasında.



Belçika’dan ithal edilen Le Prince Jardinier marka bahçe aksesuarları ise bahçe dekorasyonu için şık seçenekler sunuyor. Le Prince Jardinier marka paslanmaz çelik ve pirinç kombinasyonlu saksılar ve sulama kovaları bahçelere farklı bir estetik getiriyor.


El yapımı boyama dekoratif desenli terracotta saksılar bu yazın diğer öne çıkan aksesuarları. Deroma saksılar, bitkilerinize sağlıklı bir yaşam alanı sunarken, aynı zamanda bahçenize şıklık kazandırıyor. Dünyanın en önemli saksı üreticilerinden Deroma’nın geniş ürün yelpazesinde her zevke ve amaca yönelik saksılar var.

Her zevke uygun

Beriva marka iç ve dış mekân kullanımına uygun metal aksesuarlar ise ferforje ve alüminyum malzemelerden oluşuyor. Farklı model ve ölçülerdeki saksılar, saksı paravanlar, şamdanlar ve mumluklar metal işçiliğinin zarafetini bahçelere taşıyor.



Ferforje ve pollymers karışımı avize ve şamdanlar ile yemlikler, Beriva’nın yeni koleksiyonları arasında yer alıyor. IKEA mağazalarında sandalyelerden koltuklara, masalardan saksılara, hamaklardan şemsiyelere, plaj şezlonglarından havlulara, masa örtülerinden fenerlere kadar çok renkli bir ürün yelpazesi var.

Renk olarak ise turuncu, açık mavi, yeşil ve kahverengi ağırlıkta. Bu yaz bahçelerde ön plana çıkan aksesuarlardan biri de bambu çeşmeler. Mudo Concept mağazalarında bulabileceğiniz bu çeşmeler, bahçenize farklı bir şıklık kazandırabilir. Bahçe aksesuarları konusunda bol seçenek sunan adreslerden biri de Bauhaus mağazaları. Özellikle aydınlatma ürünleri konusunda Bauhaus’ta alternatif modeller bulmanız mümkün.

Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder