20 Haziran 2015 Cumartesi

Kış Ağaçları

dantel kağıt peçeteler ile yapılan sevimli, kış ağaçlar


Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım * Tasarım Yaratıcı Hobiler, Maket Yapımı, Koleksiyonculuk, El Sanatları, El işleri, Antika

12 Haziran 2015 Cuma

Ağaç Dallarından Sanatsal Ev Dekorasyon Ürünleri Yapmak

Ağaç ürünleri bulunduğu ortama otantik bir hava katar. Bu otantik hava insanların doğal ve rahat hissetmelerini sağlar. Ağaç ürünlerin bulunduğu mekanların ortamla uyum sağlaması da çok önemlidir.

Ağaç Dallarından Sanatsal Ev Dekorasyonları

Dallardan ışıklandırma yapmak çok zekice. Çok şık ve uyumlu olmuş.
E-01_topukluhaber_01_21_07_2014Ağaç Dallarından Sanatsal Ev Dekorasyon Ürünleri Yapmak 01
Ağaçtan yapılan mumluklar bir kaç yıldır revaçta.

E-01_topukluhaber_01_21_07_2014Ağaç Dallarından Sanatsal Ev Dekorasyon Ürünleri Yapmak 02
İşte gerçek şandan diye buna denir. Doğal ve organik. :)

Dekoratif Paneller


Dekorasyonda önemli yer tutan dekoratif paneller artık birçok yerde karşımıza çıkmaya başladı. Dekoratif PanelÖnceleri görsel amaçlı ya da uygulama alanını bölümlere ayırmak için kullanılan dekoratif panellerin; ısı yalıtımı, temizlik avantajları, kusur örtme özellikleri de keşfedilmeye başlandı.
Dekoratif PanelDekoratif paneller tasarımın önemli parçalarıdır; portatif olarak mobilya-duvar ayrıntılarında uygulana bildikleri gibi büyük metrajlı yüzeyleri kaplamakta da kullanılarak,  her ihtiyaca cevap verebilirler. Ayrıca dekoratif paneller doğal görünümleri, 3 boyutlu görünümleri, renk seçenekleri ya da boyana bilmeleri ile üreticilerin ve müşterilerinin zevklerine uygun tasarımlar ortaya çıkmasını sağlamaktadır.
 Tasarımların odak noktası panelleri dekoratif plakalar halinde ya da yüzey kaplamalarınızda hayal ettiğiniz dizaynı elde etmek için kullanabilirsiniz.

Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım * Tasarım Yaratıcı Hobiler, Maket Yapımı, Koleksiyonculuk, El Sanatları, El işleri, Antika

Çocuk Odası Dekorasyon Modelleri

Çocuk Odası Dekorasyon ModelleriÇocuklarınız için yapacağınız dekorayon son derece hassas bir konu ve her detayı düşünmeniz gerekiyor,duvar içn seçeceğiniz renklerden, mobilya seçimlerine kadar çocuğunuz için en iyisini ve en sağlıklısını seçmeniz gerekiyor.Göz yormayacak renkler seçilmeli, özellikle mobilya seçimlerinde çok  seçici olmalısınız, unutmayın nasılki eviniz sizin için çok önemli ve özelse, çocuğunuz içinde odası aynı öneme sahip, zamanın çoğunu odasında geçirecek ve derslerini çalışacağı bir ortam olacak.
Bu sebeple çocuk odası dekorasyonu son derece önemli bir konu, odasında mutlaka oyun oynayacağı genişlikte bir alan olması gerekiyor, kalabalık odalar çabuk dağılır, daha işlevsel mobilyalarla dağınıklığı toplayan seçimler yapmanızı öneririz.

Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım * Tasarım Yaratıcı Hobiler, Maket Yapımı, Koleksiyonculuk, El Sanatları, El işleri, Antika

8 Haziran 2015 Pazartesi

EL SANATLARI ÇEŞİTLERİ NELERDİR?


T ürk El Sanatları. El sanatları bir ülkenin kültürel kişiliğinin en canlı ve anlamlı belgeleridir. Anadolu'da yaşamış pek çok uygarlığın kültürü, Türkler'in