12 Haziran 2015 Cuma

Dekoratif Paneller


Dekorasyonda önemli yer tutan dekoratif paneller artık birçok yerde karşımıza çıkmaya başladı. Dekoratif PanelÖnceleri görsel amaçlı ya da uygulama alanını bölümlere ayırmak için kullanılan dekoratif panellerin; ısı yalıtımı, temizlik avantajları, kusur örtme özellikleri de keşfedilmeye başlandı.
Dekoratif PanelDekoratif paneller tasarımın önemli parçalarıdır; portatif olarak mobilya-duvar ayrıntılarında uygulana bildikleri gibi büyük metrajlı yüzeyleri kaplamakta da kullanılarak,  her ihtiyaca cevap verebilirler. Ayrıca dekoratif paneller doğal görünümleri, 3 boyutlu görünümleri, renk seçenekleri ya da boyana bilmeleri ile üreticilerin ve müşterilerinin zevklerine uygun tasarımlar ortaya çıkmasını sağlamaktadır.
 Tasarımların odak noktası panelleri dekoratif plakalar halinde ya da yüzey kaplamalarınızda hayal ettiğiniz dizaynı elde etmek için kullanabilirsiniz.

Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım * Tasarım Yaratıcı Hobiler, Maket Yapımı, Koleksiyonculuk, El Sanatları, El işleri, Antika

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder